Nuorten talousvalmennusten mahdollistaja?

Nuorten tukeminen, yhteiskuntavastuu, positiivinen näkyvyys ja omaan kohderyhmään vaikuttaminen ovat kummitoiminnan kulmakiviä.

Pidämme toisen asteen opiskelijoille 75 minuutin pituisia valmennuksia, joissa käsittelemme oman talouden hallintaa ja itsenäistymistä. Haluamme pitää valmennukset ilmaisina kouluille, jotta mahdollisimman monella nuorella olisi mahdollisuus osallistua valmennukseen. Toimintamme on yrityskummien mahdollistamaa; yritysten, jotka haluavat olla mukana tukemassa nuorten talouskasvatusta ja parempaa tulevaisuutta.

Matalan kynnyksen kummipaketit mahdollistavat yritysten osallistumisen nuorten talouskasvatukseen helposti ja luotettavasti. Haluamme tutustua yrityskummeihin räätälöidäksemme yhteistyön, joka tuottaa lisäarvoa niin nuorille kuin yrityskummeillekin. Jokaisen kummiuden tavoitteet määritellään yhdessä yrityskummin ja meidän kesken – yhteiset tavoitteet, yhteinen arvomaailma ja nuorten talouskasvatuksen arvostaminen ovat avaimia onnistuneeseen yrityskummiuteen.  

Tukipaketti 1400 €

(alv 0 %)

 

Nuoren valmenTAMINEN

  • Nuorten talouskasvatuskummi -logon käyttöoikeus
  • Logonäkyvyys nettisivuillamme ja fb-sivuillamme
  • Blogikirjoitus yhteistyöstämme.

Tukipaketin ostamalla valmennamme 140 nuorta oman talouden hallintaan, luovutamme käyttöönne Nuorten talouskasvatuskummi -logon, tarjoamme logonäkyvyyden nettisivuillamme ja fb-sivuillamme sekä tuotamme blogikirjoituksen yhteistyöstämme molempien markkinointikanaviin.

ARVOPAKETTI 2400 €

(alv 0 %)

Nuoren valmenTAMINEN

  • Nuorten talouskasvatuskummi -logon käyttöoikeus
  • Logonäkyvyys nettisivuillamme ja fb-sivuillamme
  • Blogikirjoitus yhteistyöstämme
  • Logonäkyvyys kaikissa lukuvuoden valmennuksissa
  • Logonäkyvyys kaikissa lukuvuoden oppaissa

Arvopaketin ostamalla valmennamme 240 nuorta oman talouden hallintaan, luovutamme käyttöönne Nuorten talouskasvatuskummi -logon, tarjoamme logonäkyvyyden nettisivuillamme ja fb-sivuillamme sekä tuotamme blogikirjoituksen yhteistyöstämme molempien markkinointikanaviin. Lisäksi tarjoamme logonäkyvyyden jokaisessa lukuvuoden valmennuksessa sekä nuorille jaettavissa valmennusoppaissa. 

 

 

Haluamme pitää toimintamme läpinäkyvänä. Jos yrityksesi on kiinnostunut toimimaan nuorten talouskasvatuksen kummina, tai sinulla on muita kysymyksiä ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia:

AINO LUUPPALA

040 017 9685
aino.luuppala(at)totaali.com

JONI RAMU

044 010 1294
joni.ramu(at)totaali.com